Producenci
Wyróżnienia

Partnerzy

Makaron powstaje nie tylko z mąki pszennej czy żytniej, jest ich jeszcze wiele wyjątkowych rodzajów. W naszej ofercie znajdują się makarony: ryżowe, sojowe, kukurydziane i gryczane. Makaron ryżowy jest produktem bezglutenowym i beztłuszczowym, który można łatwo przyrządzić - wystarczy zalać go wrzątkiem. Makaron sojowy, podobnie jak ten poprzedni, jest bezglutenowy i zawiera 10% białka, gdyż powstaje ze skrobi otrzymanej z fasoli mung. Również bezglutenowy makaron kukurydziany jest bogaty w błonnik i witaminy B, E, A, zawiera również magnez i potas. Makaron gryczany ma w swoim składzie dużo białka, przeciwutleniacze, a także witaminy B1 i PP.

  • nowość
Makaron soba gryczany Bio 200g Makaron soba gryczany Bio 200g
Producent: Terrasana
Cena: 19,99 zł
szt.
zobacz więcej
Makaron sojowy BIO 200g Makaron sojowy BIO 200g
Producent: Diet - Food
Cena: 11,60 zł
szt.
zobacz więcej
  • nowość
Makaron z zielonej soi 200g Makaron z zielonej soi 200g
Producent: Diet - Food
Cena: 12,60 zł
szt.
zobacz więcej
do góry
Pokaż pełną wersję strony