Baton czekoladowy raw bezglutenowy BIO 47g
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Baton czekoladowy raw bezglutenowy BIO 47g
Składniki
daktyle* (54%), orzechy* (30%) (surowe orzechy nerkowca*, migdały*, pasta z orzechów laskowych*), surowa czekolada* (16%) (surowe kakao sproszkowane*, pasta z surowych ziaren kakao*, tłuszcz kakaowy*),
wanilia w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość kakao 100%, zawartość tłuszczu kakaowego 35%.
Opis
Baton RAW. Pakowany w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1619 kJ / 388 kcal;
Tłuszcz: 19,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g;
Węglowodany: 45,0 g;
w tym cukry: 37,0 g;
Błonnik: 11,0 g;
Białko: 9,0 g;
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam i inne orzechy. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!