Bezglutenowe bułki kajzerki bez skrobi pszennej 120g
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Bezglutenowe bułki kajzerki bez skrobi pszennej 120g
Bułki są miękkie, ich skórka delikatna i na długo pozostają świeże. Zawierają dużą ilość błonnika pokarmowego oraz inuliny-naturalnego probiotyku wspomagającego układ trawienny, dlatego oprócz tego że są smaczne, są również zdrowe.
Produkt nie zawiera glutenu, skrobi pszennej, mleka, jaj, czekolady oraz soi.
W opakowaniu znajdują się 2 bułki.
Składniki:
Woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, olej roślinny (rzepakowy), drożdże piekarnicze, cukier, dekstroza, białko grochu, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza; błonnik rozpuszczalny "Psyllium", sól, mąka słonecznikowa, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol.
Sposób przygotowania:
Bułki należy piec w piekarniku z termoobiegiem przez 3-4 minuty w temperaturze 180?C.
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 272 kcal / 1 148 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 5,6 g |
- kwasy nasycone | 0,6 g |
Węglowodany, w tym: | 49 g |
- cukry | 3,4 g |
Błonnik | 5,4 g |
Białko | 3,5 g |
Sól | 1,12 g |
Kraj produkcji:
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!



