Bułki niskobiałkowe Ciabatta PKU 210g
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Bułki niskobiałkowe Ciabatta PKU 210g
Miękkie bułki z chrupiącą skórką stanowią podstawę doskonałego śniadania. Zawierają dużą ilość błonnika pokarmowego oraz inuliny-naturalnego probiotyku wspomagającego układ trawienny.
Produkt jest niskobiałkowy PKU, nie zawiera glutenu, mleka, jaj, czekolady i soi.
W opakowaniu znajdują się 3 bułki.
Składniki:
Skrobie (kukurydziana, pszenna bezglutenowa, ryżowa), woda, syrop ryżowy, olej roślinny (rzepakowy), substancje zagęszczające: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza; drożdże, zagęszczony sok jabłkowy, błonnik Psyllium, sól, aromat, cukier palony.
Sposób przygotowania:
Bułki należy piec w piekarniku z termoobiegiem przez 3-4 minuty w temperaturze 180?C.
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 250 kcal / 1 056 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 3,1 g |
- kwasy nasycone | 0,3 g |
Węglowodany, w tym: | 51 g |
- cukry | 3,5 g |
Błonnik | 7,8 g |
Białko, w tym: | 0,7 g |
- fenyloalanina | 21 mg |
- tyrozyna | 14 mg |
- leucyna | 35 mg |
Sól | 1,28 g |
Sód | 0,51 g |
Kraj produkcji:
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
