Fasola czerwona kidney konserwowa BIO 400g
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Fasola czerwona kidney konserwowa BIO 400g
Czerwona fasola, zwana też fasolą kidney to składnik, z którego słynie kuchnia meksykańska. Jest podstawą chili con carne, burritos, a także wielu zup i sałatek. Może być także świetnym pomysłem na obiad, a dodatkowo jest bardzo sycąca. Bogata w składniki odżywcze i minerały – białka i błonnik, potas, wapń, fosfor. Jest idealnym dodatkiem do zdrowej i zbilansowanej diety.
Składniki
czerwona fasola Kidney*, woda
*produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
53kcal 222kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0,3g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0g |
Węglowodany, w tym: | 5,3g |
- cukry | 0g |
Błonnik | 5,8g |
Białko | 4,4g |
Sól | 0,05g |
Zalecane warunki przechowywania
W suchym i chłodnym miejscu, daleko od źródeł ciepła i wilgoci.
Po otwarciu przechowywać w lodówce w innym pojemniku przeznaczonym do żywności, spożyć w ciągu 3 dni.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!