Low-Carb KETO Brownie mix 150g (krótki termin)
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Low-Carb KETO Brownie mix 150g (krótki termin)
Data minimalnej trwałości: 08.03.2025
Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Składniki
mąki (migdałowa 38%, kokosowa), substancje słodzące: erytrytol, maltitol; kakao, dropsy czekoladowe bez cukru: substancja słodząca: maltitol; miazga kakaowa; emulgator: lecytyna sojowa; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu; naturalny aromat waniliowy; aromat, sól himalajska.
BEZ DODATKU CUKRU. ZAWIERA NATURALNIE WYSTĘPUJĄCE CUKRY
Zawiera substancję słodzącą maltitol i erytrytol. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający
Alergeny
Może zawierać: orzechy, orzeszki arachidowe, sezam, mleko.
Sposób użycia
Przepis na bezglutenowe ciasto Keto Brownie
Sposób przygotowania:
1. Rozgrzej piekarnik do 180 ⁰C (bez termoobiegu).
2. Przygotuj 100g roztopionego, ostudzonego masła oraz 2 jajka.
3. Umieść KETO mix w misce, dodaj jajka, masło.
4. Zmiksuj do uzyskania gładkiego ciasta, przy użyciu trzepaczki, łyżki lub miksera na najmniejszych obrotach, wystarczy parę obrotów miksera by nie przemieszać.
5. Przełóż masę do przygotowanej formy („keksówka” ok. 23 x 8 x 7 cm) wyłożonej papierem do pieczenia.
6. Piecz przez ok. 20 minut.
7. Wyjmij i pozostaw ciasto do całkowitego ostygnięcia.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
464kcal 1 918kJ |
Tłuszcz, w tym: | 41g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 21g |
Węglowodany, w tym: | 25g |
- cukry | 1,6g |
- alkohole wielowodorotlenowe (poliole) | 19g |
Błonnik | 5,6 |
Białko | 10g |
Sól | 0,28g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!



