Mąka migdałowa BIO 250g
Opis
Mąka migdałowa BIO 250g
Mąka migdałowa marki Bio Life. Mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Posiada delikatny, słodki smak. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Stanowi alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa.
Składniki
Mąka migdałowa 100%
Sposób użycia
Do wypieku ciast pieczywa, a także do zagęszczania zup i sosów.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
590kcal 2 478kJ |
Tłuszcz, w tym: | 52,5g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 4g |
Węglowodany, w tym: | 8,8g |
- cukry | 4,6g |
Błonnik | 0g |
Białko | 21,4g |
Sól | 0,05g |
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Liofilizowana truskawka 20g
8,81 zł
Bezglutenowa mąka ryżowa 500g
15,21 zł
Liofilizowana mandarynka 30g
21,41 zł
Frupp ananas liofilizowany 15g
7,02 zł
Bezglutenowy chleb jasny świeży 400g
12,19 zł