Makaron Farfalle semolinowy BIO 500g
Opis
Makaron Farfalle semolinowy BIO 500g
Produkt powstał na bazie ekologicznych składników, tj. mąki pszenicy durum pochodzącej z certyfikowanych upraw.
Składniki:
Mąka z pszenicy durum*.
*składnik pochodzący z upraw ekologicznych
Sposób przygotowania:
Makaron należy gotować w proporcji 1,5 l wody na 100 g makaronu, z dodatkiem 15 g soli przez ok. 8 minut.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 353 kcal / 1 496 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,2 g |
- kwasy nasycone | 0,3 g |
Węglowodany, w tym: | 72 g |
- cukry | 0,8 g |
Błonnik | 3 g |
Białko | 12 g |
Sól | 0,003 g |
Informacja o alergenach:
Produkt zawiera gluten.
Kraj produkcji:
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Makaron fusilli semolinowy BIO 500g
Makaron penne semolinowy BIO 500g
11,96 zł
Cukier waniliowy BIO 20g
4,09 zł
Proszek do pieczenia BIO 12g
1,69 zł
Sos pomidorowy Passata BIO 500g
12,09 zł
Olej do gotowania i smażenia BIO 1l
33,49 zł