Makaron gniazda tagliatelle semolinowy BIO 250g
Opis
Makaron gniazda tagliatelle semolinowy BIO 250g
Produkt powstał na bazie ekologicznych składników, tj. mąki pszenicy durum pochodzącej z certyfikowanych upraw. Ze względu na swój charakterystyczny kształt makaron najczęściej podaje się z sosami na bazie śmietany i różnego rodzaju dodatków: mięsa, szpinaku czy grzybów.
Składniki:
Mąka z pszenicy durum*.
*składnik pochodzący z upraw ekologicznych
Sposób przygotowania:
Makaron należy gotować w proporcji 1,5 l wody na 100 g makaronu, z dodatkiem 15 g soli przez ok. 8 minut.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 351 kcal / 1 490 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,2 g |
- kwasy nasycone | 0,3 g |
Węglowodany, w tym: | 73 g |
- cukry | 4 g |
Błonnik | 3 g |
Białko | 11 g |
Sól | 0 g |
Informacja o alergenach:
Produkt zawiera gluten.
Kraj produkcji:
Włochy
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Agata W*****r
,Bardzo dobry produkt
Iwona B...
,Produkt dobrej jakości .