Makaron (kukurydziany) świderek fusilli bezglutenowy BIO 250g
Opis
Makaron (kukurydziany) świderek fusilli bezglutenowy BIO 250g
Składniki:
mąka kukurydziana*, naturalna woda źródlana
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przygotowania:
zagotować dużą ilość wody, by makaron pływał w niej swobodnie. Posolić wodę wedle uznania, dodać odrobinę oleju roślinnego. Do gotującej się wody dodać makaron, zamieszać i gotować do miękkości ? 5-7 min., al. dente ? 4 min. W trakcie gotowania nie mieszać makaronu. Odcedzić i przelać zimną wodą.
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 361 kcal / 1 527 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 2,9 g |
- kwasy nasycone | 0,6 g |
Węglowodany, w tym: | 76 g |
- cukry | 0,8 g |
Błonnik | 2,4 g |
Białko | 7 g |
Sól | <0,01 g |
Kraj pochodzenia:
Polska
Informacje dodatkowe
bez glutenu
dla Wegan
dla Wegetarian
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Proszek do pieczenia BIO 12g

Owies bezłuskowy BIO 500g
6,49 zł
Maria S*****k
,Bardzo smaczny, bezglutenowy, nadaje się do wszelkiego rodzaju potraw, z sosem, do zapiekanek oraz do zup. Gotuje się dość szybko i nie traci w gotowaniu swego kształtu.