Makaron semolinowy razowy spaghetti BIO 500g
Opis
Makaron semolinowy razowy spaghetti BIO 500g
Produkt powstał na bazie ekologicznych składników, tj. mąki pszenicy durum z pełnego przemiału pochodzącej z certyfikowanych upraw.
Składniki:
Mąka pełnoziarnista z pszenicy durum*.
*składnik pochodzący z upraw ekologicznych
Sposób przygotowania:
Makaron należy gotować w proporcji 1,5 l wody na 100 g makaronu, z dodatkiem 15 g soli przez ok. 11 minut.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 355 kcal / 1 506 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,4 g |
- kwasy nasycone | 0,3 g |
Węglowodany, w tym: | 71 g |
- cukry | 1 g |
Błonnik | 5,4 g |
Białko | 12 g |
Sól | <0,01 g |
Informacja o alergenach:
Produkt zawiera gluten.
Kraj produkcji:
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (5)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Proszek do pieczenia BIO 12g
Cukier waniliowy BIO 20g
Sos pomidorowy Passata BIO 500g
11,39 zł
Małgorzata Baran
,Często wykorzystuję jako alternatywę dla makaronu pszennego, bardzo smaczny
Paweł
,Świetny zamiennik sklepowego makaronu.
elzbieta j****k
,Jest pyszny😁
Marcin
,Bardzo wysoka jakość, to i cena nie mała. Mimo wszystko warto kupić. Dla zdrowia.
Magdalena N...
,Bardzo dobry makaron, smaczny i nadaje się dla cukrzyków.