Makaron spaghetti semolina BIO 500g
Opis
Makaron spaghetti semolina BIO 500g
Produkt powstał na bazie ekologicznych składników, tj. mąki pszenicy durum pochodzącej z certyfikowanych upraw.
Składniki:
Mąka z pszenicy durum*.
*składnik pochodzący z upraw ekologicznych
Sposób przygotowania:
Makaron należy gotować w proporcji 1,5 l wody na 100 g makaronu, z dodatkiem 15 g soli przez ok. 11 minut.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 353 kcal / 1 496 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,2 g |
- kwasy nasycone | 0,3 g |
Węglowodany, w tym: | 72 g |
- cukry | 0,8 g |
Błonnik | 3 g |
Białko | 12 g |
Sól | <0,01 g |
Informacja o alergenach:
Produkt zawiera gluten.
Kraj produkcji:
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Chałwa miodowa BIO 75g

Sos pomidorowy Passata BIO 500g
9,99 zł

Płatki kukurydziane jasne BIO 250g

Proszek do pieczenia BIO 12g
1,49 zł

Cukier waniliowy BIO 20g
3,49 zł

Makaron penne semolina BIO 500g
8,79 zł
Anna K****k
,Dobry makaron
Grzegorz C*****i
,Dobry makaron ;)