Makaron (z soczewicy czerwonej) świderek fusilli bezglutenowy BIO 250g
Opis
Makaron (z soczewicy czerwonej) świderek fusilli bezglutenowy BIO 250g
Składniki:
mąka z soczewicy czerwonej*, naturalna woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przygotowania:
zagotować dużą ilość wody, by makaron pływał w niej swobodnie. Posolić wodę wedle uznania, dodać odrobinę oleju roślinnego. Do gotującej się wody dodać makaron, zamieszać i gotować do miękkości ? 10-11 min., al. dente ? 7-8 min.
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 342 kcal / 1 449 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,3 g |
- kwasy nasycone | 0,2 g |
Węglowodany, w tym: | 56,3 g |
- cukry | 2 g |
Błonnik | 4,9 g |
Białko | 23,8 g |
Sól* | 0,036 g |
*zawartość soli wynika z obecności naturalnie występującego sodu
Kraj producenta:
Polska
Informacje dodatkowe
bez glutenu
dla Wegan
dla Wegetarian
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Bezglutenowe płatki owsiane Jumbo 500g