Pasta słonecznikowa z mango i curry bezglutenowa BIO 180g
Opis
Pasta słonecznikowa z mango i curry bezglutenowa BIO 180g
Produkt bezglutenowy.
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
Produkt wegański.
Składniki
nasiona słonecznika* (24%), woda, olej słonecznikowy*, przecier jabłkowy*, jabłko*, sok z cytryny z koncentratu*, syrop jabłkowy*, curry* (1,5%) (zawiera m.in. gorczycę* i seler*), sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
321kcal 1 325kJ |
Tłuszcz, w tym: | 30g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8g |
Węglowodany, w tym: | 5,6g |
- cukry | 4,3g |
Błonnik | 2g |
Białko | 6,1g |
Sól | 1,5g |
Zalecane warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
dla Wegan
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Napój sojowy BIO 1L
12,27 zł
Cukier waniliowy BIO 20g
4,09 zł