Pasta słonecznikowa z papryką pepperoni bezglutenowa BIO 180g
Opis
Pasta słonecznikowa z papryką pepperoni bezglutenowa BIO 180g
Składniki
nasiona słonecznika* (26%), koncentrat pomidorowy*, woda, cebula*, olej słonecznikowy*, papryka* (9%), sok cytrynowy z koncentratu*, sól, pepperoni* (1%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Opis
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański.
Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna: 976 kJ/ 236 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 3,2 g
w tym cukry: 3,2 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 7,1 g
Sól: 1,4 g
Zalecane warunki przechowywania
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Napój kokosowy barista BIO 1L
11,50 zł

Bułka tarta bezglutenowa 400g
10,59 zł

Czarny pieprz bezglutenowy 20g
3,99 zł