Pasta słonecznikowa z rukolą BIO 180g
Opis
Pasta słonecznikowa z rukolą BIO 180g
Pasta słonecznikowa charakteryzuje się ciekawym, niecodziennym smakiem. Stanowi doskonały dodatek do pieczywa, krakersów, surowych warzyw czy paluszków, a nawet tortilli.
Produkt nie zawiera glutenu, laktozy, mleka i drożdży. Jest odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Składniki:
Nasiona słonecznika* (36%), woda, olej słonecznikowy*, rucola* (10%), sok z cytryny*, cebula*, sól morska, pieprz*.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli DE-024
Sposób przechowywania:
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 302 kcal / 1 247 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 29 g |
- kwasy nasycone | 2,9 g |
Węglowodany, w tym: | 2,7 g |
- cukry | 0,8 g |
Błonnik | 2 g |
Białko | 6,6 g |
Sól | 1,3 g |
Kraj produkcji:
Niemcy
Informacje dodatkowe
bez glutenu
bez laktozy
bez mleka
dla Wegan
dla Wegetarian
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Cukier waniliowy BIO 20g
3,49 zł