Pasta słonecznikowa z rukolą BIO 180g
Opis
Pasta słonecznikowa z rukolą BIO 180g
Pasta słonecznikowa charakteryzuje się ciekawym, niecodziennym smakiem. Stanowi doskonały dodatek do pieczywa, krakersów, surowych warzyw czy paluszków, a nawet tortilli.
Produkt nie zawiera glutenu, laktozy, mleka i drożdży. Jest odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Składniki:
żółty burak, nasiona słonecznika* (18%), woda, olej słonecznikowy*, rukola* (8%), cebula*, sok cytrynowy z koncentratu*, sos z gorczycą * 4%, sól kamienna, skrobia ziemniaczana*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przechowywania:
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 215 kcal / 888 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 19 g |
- kwasy nasycone | 1,7 g |
Węglowodany, w tym: | 5,5 g |
- cukry | 2,7 g |
Błonnik | 2,3 g |
Białko | 4,3 g |
Sól | 1,4 g |
Kraj produkcji:
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
bez laktozy
bez mleka
dla Wegan
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Proszek do pieczenia BIO 12g
1,69 zł
Napój sojowy BIO 1L
12,27 zł