Pikantna pasta z makreli z BIO papryką bezglutenowa 125g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Pikantna pasta z makreli z BIO papryką bezglutenowa 125g
Pikantna pasta do smarowania na bazie filetu z makreli (Scomber scombrus/colias) z ekologiczną papryką i oliwą z oliwek extra virgin. Produkt sterylizowany.
MAKRELA została złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VII.e/VIII.a-b-c/IX.a).
Idealny dodatek do tostów, sałatek, jajka bądź kanapek.
Składniki
MAKRELA 55 %, papryka* 26 %, cebula* 8 %, oliwa z oliwek extra virgin* 6 %, płatki ziemniaczane* 4 %, czosnek*, pieprz*, sól morska. (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 45 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
128kcal 533kJ |
Tłuszcz, w tym: | 7,6g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 143g |
kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 4,2g |
kwasy tłuszczowe wielonienasycone | 1,5g |
Węglowodany, w tym: | 4,6g |
- cukry | 1,8g |
Błonnik | 2g |
Białko | 9g |
Sól | 0,98g |
Zalecane warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Kraj producenta
Hiszpania
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Sam sok grejpfrutowy BIO 250ml
8,89 zł
Napój owsiany Light BIO 1l
12,38 zł
Bezglutenowy budyń jagodowy 40g
1,46 zł