Pikantna pasta z makreli z BIO papryką bezglutenowa 125g
Opis
Pikantna pasta z makreli z BIO papryką bezglutenowa 125g
Pikantna pasta do smarowania na bazie filetu z makreli (Scomber scombrus/colias) z ekologiczną papryką i oliwą z oliwek extra virgin. Produkt sterylizowany.
MAKRELA została złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VII.e/VIII.a-b-c/IX.a).
Idealny dodatek do tostów, sałatek, jajka bądź kanapek.
Składniki
MAKRELA 55 %, papryka* 26 %, cebula* 8 %, oliwa z oliwek extra virgin* 6 %, płatki ziemniaczane* 4 %, czosnek*, pieprz*, sól morska. (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 45 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
128kcal 533kJ |
Tłuszcz, w tym: | 7,6g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 143g |
kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 4,2g |
kwasy tłuszczowe wielonienasycone | 1,5g |
Węglowodany, w tym: | 4,6g |
- cukry | 1,8g |
Błonnik | 2g |
Białko | 9g |
Sól | 0,98g |
Zalecane warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Kraj producenta
Hiszpania
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Sam sok grejpfrutowy BIO 250ml
7,09 zł

Napój owsiany Light BIO 1l
9,69 zł

Bezglutenowy budyń jagodowy 40g
1,19 zł

Bezglutenowe drożdże suszone 7g
4,49 zł