Sos sojowy shoyu słodki do sushi BIO 250ml
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Sos sojowy shoyu słodki do sushi BIO 250ml
Składniki
Shoyu* 43,9% (woda, soja*, pszenica*, sól morska, alkohol*, A. oryzae), syrop ryżowy*, mirin* (ryż*, woda, A. oryzae), woda, biały ocet winny*. *certyfikowany składnik ekologiczny.
Opis
Idealny do potraw sushi. Słodki sos sojowy jest doskonały z gotowanym ryżem i pasuje do wielu potraw. Może być także używany do karmelizacji warzyw lub owoców by stworzyć niezwykły smak.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna 960 kJ / 226 kcal
Tłuszcz: 0,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g;
Węglowodany: 50 g;
w tym cukry: 33,0 g;
Białko: 6,0 g;
Sól: 6,3 g
Zalecane warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w temperaturze max. 7°C i spożyć w ciągu 2 miesięcy.
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!