Sos sojowy shoyu wędzony BIO 145ml
Opis
Sos sojowy shoyu wędzony BIO 145ml
Wędzony Shoyu jest używany, aby wzmocnić smak bulionów, zup, smażonych warzyw, zapiekanek, dań na ciepło, sosów sałatkowych, marynat lub dań z woka. Niezbędny do przygotowania wegańskich sosów do grillowania, do marynowania warzyw i tofu.
Składniki:
woda, nasiona soi*, pszenica*, sól morska, A. oryzae, dym z japońskiego drzewa wiśni
*certyfikowany składnik ekologiczny
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 62 kcal / 263 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany, w tym: | 5,3 g |
- cukry | 0 g |
Błonnik | 1,4 g |
Białko | 9,5 g |
Sól | 14,4 g |
Kraj producenta:
Belgia
Informacje dodatkowe
dla Wegan
dla Wegetarian
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Płatki drożdżowe nieaktywne BIO 100g
14,99 zł

Sos sojowy słodki Teriyaki BIO 250ml
20,75 zł

Mus kokosowy ekologiczny BIO 250g
13,99 zł

Sos sojowy bezglutenowy BIO 250ml
20,99 zł

Sos sojowy Tamari BIO 250ml
16,80 zł

Żel do zmywarek ECO 500ml
26,97 zł

Tabletki Owocowe koper włoski 90tab.
22,99 zł