Vollkornbrot chleb razowy z gryką bezglutenowy 250g
Opis
Vollkornbrot chleb razowy z gryką bezglutenowy 250g
Składniki
śruta ryżowa pełna 34% , woda , śruta z prosa 8% , śruta z gryki 7% , nasiona słonecznika 7% , otręby z ŁUBINU , mąka z ŁUBINU , substancja zagęszczająca: guma guar ; syrop z buraków cukrowych , sól , karmelizowany syrop cukrowy, drożdże .
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
233kcal 977J |
Tłuszcz, w tym: | 7g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,8g |
Węglowodany, w tym: | 31g |
- cukry | 2g |
Błonnik | 9g |
Białko | 7g |
Sól | 0,83g |
Zalecane warunki przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Wraps tortilla bezglutenowa 2szt.
17,00 zł
Płatki owsiane bezglutenowe BIO 1kg