Wafle ryżowe z solą morską BIO 100g
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Wafle ryżowe z solą morską BIO 100g
BIO wafle ryżowe z solą morską to klasyczna i w 100% naturalna przekąska. Sekretem wafli Naura jest ich sposób wypieku, który pozwala zachować najcenniejsze substancje odżywcze. Wafle ryżowe są chrupkie, niskokaloryczne, a jednocześnie pożywne - zawierają węglowodany złożone będące źródłem energii. Chrupiące krążki idealnie sprawdzają się jako szybka, lekka przekąska lub alternatywa dla tradycyjnego pieczywa. Wafle najlepiej smakują z hummusem, wegańskim pasztetem, a także słodkim dżemem.
Składniki
Ryż brązowy okrągły BIO 99,4%, Sól morska 0,6%
Alergeny
Produkt może zawierać soję, sezam i gluten.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
381kcal 1 615kJ |
Tłuszcz, w tym: | 3,1g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7g |
Węglowodany, w tym: | 79g |
- cukry | 1,2g |
Błonnik | 3,9g |
Białko | 7,4g |
Sól | 0,63g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C przez okres do 14 dni. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła.
Kraj pochodzenia
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!






