Bezglutenowy makaron kukurydziano ryżowy spaghetti BIO 500g
Opis
Bezglutenowy makaron kukurydziano ryżowy spaghetti BIO 500g
Produkt powstał na bazie ekologicznych składników, tj. mąk pochodzących z certyfikowanych upraw. Nie zawiera glutenu.
Składniki:
Mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%).
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Sposób przygotowania:
Makaron należy gotować we wrzącej i osolonej wodzie ok. 8 minut.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 353 kcal / 1 497 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,4 g |
- kwasy nasycone | 0,5 g |
Węglowodany, w tym: | 77,1 g |
- cukry | 1,0 g |
Błonnik | 2,1 g |
Białko | 7,1 g |
Sól | 0,02 g |
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać jaja.
Kraj produkcji:
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (3)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Pausa Ciok - bezglutenowy torcik kakaowy 35g
Proszek do pieczenia BIO 12g
1,69 zł
Bezglutenowe ciasto pierogowo-makaronowo-naleśnikowe 500g
Bezglutenowa mąka ryżowa 500g
Salinis - bezglutenowe precelki 60g
Bezglutenowa mąka kukurydziana 500g
Marta
,Makaron bardzo smaczny. Chętnie używamy go do spaghetti
Jola
,Bardzo dobry makaron. Według mnie jest nawet lepszy niż tradycyjny.
MONIKA B*****K
,Świetny produkt