Chipsy tortilla paprykowe bezglutenowe BIO 125g
Opis
Chipsy tortilla paprykowe bezglutenowe BIO 125g
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Składniki
mąka kukurydziana* 73,5 %, olej słonecznikowy*, sól morska, syrop glukozowy*, papryka* 0,9 %, cukier*, cebula*, pomidory*, czarny pieprz*, czosnek*, ekstrakt z papryki*, lubczyk*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać soję
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
480kcal 2 009kJ |
Tłuszcz, w tym: | 22g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 2,2g |
Węglowodany, w tym: | 63g |
- cukry | 1,5g |
Błonnik | 0g |
Białko | 6,7g |
Sól | 1,3g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Płatki owsiane bezglutenowe BIO 1kg