Paluszki paprykowe bezglutenowe BIO 45g
Opis
Paluszki paprykowe bezglutenowe BIO 45g
Pyszne połączenie chrupkości krakersa i intensywnego smaku papryki. Stanowią doskonałą przekąskę między posiłkami. Dzięki wygodnemu opakowaniu można je od razu postawić na stole na imprezie.
Składniki
skrobia* (kukurydziana*, ziemniaczana*), woda, mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*), olej słonecznikowy*, syrop ryżowy*, sól morska, cukier trzcinowy*, łuski babki płesznik*, błonnik bambusowy, papryka w proszku*, pomidor w proszku*, czerwona cebula w proszku*, pieprz mielony*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, suszone drożdże, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, przeciwutleniacz: ekstrakty z rozmarynu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
440kcal 1 844kJ |
Tłuszcz, w tym: | 20g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 3,3g |
Węglowodany, w tym: | 62g |
- cukry | 7,8g |
Błonnik | 2,4g |
Białko | 1,8g |
Sól | 3,5g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj producenta
Węgry
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!