Baton proteinowy WPC o smaku nugatowym w mlecznej czekoladzie bezglutenowy 50g
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Baton proteinowy WPC o smaku nugatowym w mlecznej czekoladzie bezglutenowy 50g
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz mleczna polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 25 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans.
Składniki
mieszanka białkowa 28,3 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białek SERWATKI i MLEKA), syrop glukozowo-fruktozowy, czekolada mleczna 18 % (cukier, tłuszcz kakaowy, pełne MLEKO w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyny (ze słonecznika), polirycynooleinian poliglicerolu; naturalny aromat waniliowy), oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), olej rzepakowy, prażone mielone ORZECHY LASKOWE 4,6 %, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, MLEKO skondensowane słodzone pełne (MLEKO, cukier), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (z SOI); aromaty.
Alergeny
Może zawierać inne ORZECHY i orzeszki ziemne.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
402kcal 1 682kJ |
Tłuszcz, w tym: | 18g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 5,3g |
Węglowodany, w tym: | 31g |
- cukry | 18g |
Błonnik | 8g |
Białko | 25g |
Sól | 0,18g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze max. 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Kraj producenta
Słowacja
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!

