Chipsy warzywne z pieprzem czarnym i solą morską bezglutenowe BIO 80g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Chipsy warzywne z pieprzem czarnym i solą morską bezglutenowe BIO 80g
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Składniki
warzywa* 63 % (buraki Chioggia*, bataty fioletowe*, pasternak*, ziemniaki*, w zmiennych proporcjach), olej słonecznikowy*, skrobia ziemniaczana*, pieprz czarny* 1 %, sól morska 0,66 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (* certyfikowany składnik ekologiczny)
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
511kcal 2 123kJ |
Tłuszcz, w tym: | 33g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8g |
Węglowodany, w tym: | 42g |
- cukry | 14g |
Błonnik | 12g |
Białko | 6g |
Sól | 0,9g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać z dala od ciepła i wilgotności. Po otwarciu szczelnie zamknąć.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Chipsy warzywne bezglutenowe BIO 75g
13,99 zł