Chrupiąca jagoda inkaska bezglutenowa BIO 40g
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Chrupiąca jagoda inkaska bezglutenowa BIO 40g
Dzięki specjalnemu procesowi suszenia nasza jagoda inkaska chrupie! Ma delikatnie kwaśny posmak, który doskonale kontrastuje z jej słodyczą, tworząc niezwykłą harmonię smakową. Ten mały owoc, zwany również „złotą jagodą”, to nie tylko niesamowity smak, ale prawdziwa bomba witaminowa.
Co sprawia, że nasza jagoda inkaska jest wyjątkowa? To przede wszystkim jej bogactwo w witaminę C, która jest nie tylko korzystna dla naszego zdrowia, ale także nadaje jej świeży i intensywny smak, oraz konsystencja, bowiem tylko nasza jagoda inkaska chrupie! Dzięki temu przypada do gustu również dzieciom, które lubią tego typu połączenia smakowe wraz z możliwością usłyszenia głośnego „chrup”.
Chrupiąca jagoda inkaska to znakomita przekąska, ale także doskonale nadaje się jako dodatek do śniadania, sałatek czy deserów. Jej właściwości smakowe i zdrowotne sprawiają, że zyskują uznanie zarówno wśród miłośników zdrowego jedzenia, jak i tych, którzy poszukują niebanalnych smaków.
Produkt pakujemy próżniowo, aby dłużej utrzymał swój aromat, smak i chrupkość.
Składniki
ekologiczna jagoda inkaska liofilizowana 100%
Alergeny
Może zawierać orzechy
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
347kcal 1 452kJ |
Tłuszcz, w tym: | 6,9g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,8g |
Węglowodany, w tym: | 52g |
- cukry | 37g |
Błonnik | 24g |
Białko | 7,1g |
Sól | <0,01g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!



