Cukier kokosowy BIO 600g
Opis
Cukier kokosowy BIO 600g
Cukier kokosowy to alternatywa dla białego cukru, produkowany z soku pąków palmy kokosowej. Charakteryzuje się lekko karmelowym smakiem. Ze względu na niski indeks glikemiczny polecany jest diabetykom. Bogaty w magnez, potas, cynk i żelazo oraz witaminy z grupy B oraz C.
Składniki
*Cukier kokosowy 100 %
*składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego.
Alergeny
gluten, orzechy, sezam
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
377kcal 1 577kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0,4g |
Węglowodany, w tym: | 93g |
- cukry | 90g |
Sól | 0,09g |
Zalecane warunki przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Płatki owsiane BIO 1kg
13,19 zł

Herbatniki okrągłe BIO 100g
4,99 zł

Herbatniki prostokątne BIO 100g
4,99 zł

Liofilizowana truskawka 20g
7,19 zł

Sezam biały łuskany BIO 1kg
30,89 zł

Ksylitol 1kg

Cynamon kora 25g
4,99 zł

Bezglutenowe daktyle suszone bez pestek BIO 1kg

Przyprawa garam masala BIO 60g
12,29 zł

Mango suszone BIO 100g
11,09 zł