Cukier waniliowy BIO 20g
Opis
Cukier waniliowy BIO 20g
Cukier waniliowy, który w swoim składzie zawiera cukier trzcinowy i naturalną mieloną wanilię, jest produkowany ze składników ekologicznych. Zazwyczaj stosuje się go do wypieków, w celu dodania wyjątkowego waniliowego aromatu i posmaku do ciast, deserów, a także napojów. Najczęściej jest wykorzystywany jako główny składnik do ucierania mas i produkcji domowych lodów waniliowych.
Składniki:
Cukier trzcinowy*, mielona wanilia Bourbon* (min. 1,5%).
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Sposób użycia:
Dodawać do deserów i ciast według upodobania.
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 398 kcal / 1 692 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0,2 g |
- kwasy nasycone | 0 g |
Węglowodany, w tym: | 98 g |
- cukry | 86 g |
Białko | 0,1 g |
Sól | 0,01 g |
Kraj produkcji:
Czechy
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (16)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
![](/public/images/1px.gif)
![Proszek do pieczenia BIO 12g](/environment/cache/images/195_195_productGfx_18248.jpg)
![Cukier cynamonowy BIO 20g](/environment/cache/images/195_195_productGfx_18585.jpg)
![Jarzynka bez soli 250g](/environment/cache/images/195_195_productGfx_01ebdaed20fbc3fb29b5f50aeb43c3d8.jpg)
![Cukier cytrynowy BIO 20g](/environment/cache/images/195_195_productGfx_18584.jpg)
![Bezglutenowa kasza jaglana BIO 1kg](/environment/cache/images/195_195_productGfx_17762.jpg)
![Bezglutenowy budyń waniliowy BIO 40g](/environment/cache/images/195_195_productGfx_23624.jpg)
Dorota Terlikowska
,używam tego cukru do większości wypieków, uwielbiam ten waniliowy posmak. Jest dość intensywny, dlatego nie potrzeba sypać go dużo.
Kinga
,Zastosowałam zamiast zazwyczaj używanego cukru wanilinowego do twarogu w naleśnikach i niestety posmak wanilii nie był mocno wyczuwalny jak w tym drugim, ale był na pewno bardziej naturalny.
Marta
,Dość intensywny smak, polecam ;)
Jolanta P****c
,Wreszcie nabyłam - bo nie mam sumienia dawać dzieciom waNILInowy
Agnieszka S****a
,Przydatny z dobrym składem :)
Dorota F****a
,Świetny cukier. dużo wanilii
Elżbieta P*****a
,Polecam. Dobry produkt
Ewa R*****a
,Cukier świetny do wypieków
Ewa M*****k
,Dobry; mocny zapach.
MAŁGORZATA P****A
,Do ciast i kremów. Dobry produkt.
Urszula H****k
,Bardzo dobry
Sylwia D*****a
,polecam do pieczenia ciast
Magdalena R*****z
,Produkt świetnej jakości. Polecam.
Małgorzata S...
,Świetna jakość polecam
Aldona W...
,Bardzo dobra jakość.Polecam.
DOROTA �...
,polecam ,wreszcie NIE W A N I L I N O W Y