Czekolada wegańska gorzka 80% bez dodatku cukru BIO 70g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Czekolada wegańska gorzka 80% bez dodatku cukru BIO 70g
Czekolada wegańska gorzka 80% słodzona naturalnym erytrytolem. Czekolada gorzka premium z delikatnego kakao, słodzona wyłącznie organicznym erytrytolem - naturalnym słodzikiem, który nie wpływa na poziom cukru we krwi i nie ma kalorii.
Składniki
masa kakaowa*, substancja słodząca: erytrytol*, masło kakaowe*, lecytyna słonecznikowa*, sól himalajska, wanilia bourbon*. Kakao minimum 80%. (* - z ekologicznych upraw rolniczych). Może zawierać ORZECHY. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Alergeny
orzechy
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
629kcal 2 292kJ |
Tłuszcz, w tym: | 47g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 30g |
Węglowodany, w tym: | 30g |
- cukry | 0,5g |
Błonnik | 0g |
Białko | 8,5g |
Sól | 0,12g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w ciemnym. suchym i chłodnym miejscu. Optymalna temperatura: 16-18 st. C
Kraj producenta
Bułgaria
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
dla Wegan
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
