Dynia cała w łupinie 500g
Opis
Dynia cała w łupinie 500g
Dynia jest źródłem błonnika pokarmowego oraz białka. W kuchni znalazła zastosowanie jako przekąska, dodatek do musli, płatków śniadaniowych, pieczywa, ciast, sałatek warzywnych lub jako posypka do mięsa.
Składniki
pestki dyni w łupinie
Alergeny
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
589kcal 2 444kJ |
Tłuszcz, w tym: | 45,8g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 8,48g |
Węglowodany, w tym: | 12,7g |
- cukry | 11,3g |
Błonnik | 5,3g |
Białko | 28,9g |
Sól | 0,05g |
Możliwe naturalne odchylenia.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu
Kraj producenta
Polska
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!





