Krem z orzechów laskowych i kakao bez dodatku cukru 330g
Opis
Krem z orzechów laskowych i kakao bez dodatku cukru 330g
Tak samo orzechowy, ciemny, kremowy jak jego klasyczna wersja, tyle, że bez dodatku cukru. Idealny do fit śniadania i jako dodatek do wypieków. Lekki, bez poczucia winy, bogaty w to wszystko laskowe, co dobre i zdrowe. Niezrównana i wspaniała konsystencja naszego kultowego smarowidła, cudownie głęboki - czekoladowy kolor! Smakiem przebija wszystko, co powstało do potęgi n-tej.
Rzemieślniczy krem czekoladowy z ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao od Good Noot jest:
źródłem cennych białek i tłuszczów,
wolny od oleju palmowego,
bez sztucznych barwników i konserwantów,
bez dodatku cukru,
bezglutenowy,
idealny dla wegetarian.
Laskowe ORZECHY, które znajdziesz w kremie sami prażymy, mielimy, przekładamy do słoiczków, a następnie etykietujemy. Wszystko rzemieślniczo i od serca!
Nie martw się jeśli ulegnie naturalnemu rozwarstwieniu - wtedy po prostu go rozmieszaj.
Zawiera substancję słodzącą oraz naturalnie występujące cukry. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Zapraszamy Cię do spróbowania reszty kremów z orzechowej rodziny Good Noot. Wszystkie co do jednego są wyborne!
Składniki
substancja słodząca: maltitol, prażone ORZECHY LASKOWE (22 %), tłuszcz shea, olej słonecznikowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (9 %), odtłuszczone MLEKO w proszku, emulgator: lecytyny (ze słonecznika).
Alergeny
Może zawierać inne ORZECHY i soję.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
544kcal 2 275kJ |
Tłuszcz, w tym: | 44,1g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 9,1g |
Węglowodany, w tym: | 39,2g |
- cukry | 4,6g |
Błonnik | 0g |
Białko | 8,5g |
Sól | 0,11g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 miesięcy.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!




