Makaron (kukurydziano - ryżowy) spaghetti bezglutenowy BIO 250g
Wysyłka w:
24 godziny
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron (kukurydziano - ryżowy) spaghetti bezglutenowy BIO 250g
Składniki:
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%)
*certyfikowany składnik ekologiczny
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania:
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10 min.
Informacja alergenna:
Produkt może zawierać łubin oraz soję.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 353 kcal / 1499 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,4 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
Węglowodany, w tym: | 77 g |
- cukry | 2 g |
Błonnik | 1 g |
Białko | 7 g |
Sól | 0,005 g |
Kraj producenta:
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
dla Wegan
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (3)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Chałwa miodowa BIO 75g
16,39 zł

Sos pomidorowy Passata BIO 500g
12,19 zł
Anna K****k
,Bardzo dobry
Beata K****k
,Jest świetny w ogóle smakiem nie różni się od zwykłego makaronu, szczerze polecam
Aneta
,Smakuje bardzo dobrze