Makaron (kukurydziano - ryżowy) spaghetti bezglutenowy BIO 250g
Wysyłka w:
24 godziny
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron (kukurydziano - ryżowy) spaghetti bezglutenowy BIO 250g
Składniki:
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%)
*certyfikowany składnik ekologiczny
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania:
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10 min.
Informacja alergenna:
Produkt może zawierać łubin oraz soję.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
| Wartość energetyczna w 100g produktu: | 355 kcal / 1491 kJ |
| Tłuszcz, w tym: | 1,4 g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
| Węglowodany, w tym: | 78 g |
| - cukry | 2 g |
| Błonnik | 1 g |
| Białko | 7 g |
| Sól | 0,05 g |
Kraj producenta:
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
dla Wegan
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (3)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Chałwa miodowa BIO 75g
16,89 zł
Sos pomidorowy Passata BIO 500g
12,59 zł
Bezglutenowy makaron Filini (nitka cienka) 250g
Bezglutenowe ciasto naleśnikowo-pierogowe 500g
Anna
,Bardzo dobry
Beata
,Jest świetny w ogóle smakiem nie różni się od zwykłego makaronu, szczerze polecam
Aneta
,Smakuje bardzo dobrze