Makaron (orkiszowy) noodle BIO 250g
Opis
Makaron (orkiszowy) noodle BIO 250g
Produkt powstał z połączenia dwóch rodzajów mąk naturalnie bezglutenowych: mąki kukurydzianej i ryżowej. Makaron doskonale sprawdzi się jako dodatek do różnego rodzaju sosów (warzywnych czy mięsnych).
Produkt nie zawiera glutenu, skrobi pszennej, mleka, jaj, soi i czekolady.
Składniki:
Mąka kukurydziana, mąka ryżowa.
Sposób przygotowania:
Gotować ok. 5 minut lub zalać wrzątkiem i trzymać pod przykryciem ok. 9 minut.
Informacja alergenna:
Może zawierać jaja.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 362 kcal / 1 538 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 2,1 g |
- kwasy nasycone | 0,9 g |
Węglowodany, w tym: | 71 g |
- cukry | 0,5 g |
Błonnik | 4,0 g |
Białko | 13,0 g |
Sól | 0,03 g |
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem.
Kraj produkcji:
Niemcy
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Mąka orkiszowa jasna typ 700 1kg
13,01 zł
Bezglutenowy chleb zwyczajny 300g
14,48 zł
Proszek do pieczenia BIO 12g
1,69 zł
Orzechy ziemne prażone 1kg
22,88 zł
Makaron (orkiszowy) jeżyki BIO 250g
16,49 zł
Elżbieta
,polecam, jakość, smak i przede wszystkim to walory produktu