Makaron risoni proteinowy z grochu bezglutenowy BIO 250g
Opis
Makaron risoni proteinowy z grochu bezglutenowy BIO 250g
Składniki
100 % mąka z grochu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać SOJĘ
Sposób użycia
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 4 - 5 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
346kcal 1 464kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,4g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4g |
Węglowodany, w tym: | 57g |
- cukry | 3,5g |
Błonnik | 7g |
Białko | 23g |
Sól | 0,01g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Makaron z groszku świderki 250g
7,49 zł

Kulki śniadaniowe waniliowe bezglutenowe 375g

Olej omega 3-6-9 BIO 750ml
36,53 zł

Omega 3-6-9 60 kaps Softgel
48,99 zł