Makaron semolinowy razowy spaghetti BIO 500g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Makaron semolinowy razowy spaghetti BIO 500g
Składniki
Semolina pełnoziarnista z PSZENICY durum* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać SOJĘ i jaja.
Sposób użycia
Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 7-8 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju lub masło.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
356kcal 1 506kJ |
Tłuszcz, w tym: | 2,2g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4g |
Węglowodany, w tym: | 68g |
- cukry | 3,4g |
Błonnik | 8,3g |
Białko | 12g |
Sól | <0,01g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!