Makaron z płaskurki razowy Spaghetti BIO 500g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Makaron z płaskurki razowy Spaghetti BIO 500g
Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Składniki:
mąka z pszenicy płaskurki pełnoziarnista*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przygotowania:
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 342kcal / 1 539kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,6g |
- kwasy nasycone | 0,3g |
Węglowodany, w tym: | 67g |
- cukry | 2,9g |
Błonnik | 5,7g |
Białko | 12g |
Sól | 0g |
Informacja o alergenach:
Produkt zawiera gluten.
Kraj produkcji:
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Anyż biedrzeniec 30g
2,79 zł
Koper włoski (fenkuł) 50g
3,19 zł
Napój sojowy bezglutenowy BIO 1l
14,37 zł
Mąka sezamowa 250g
12,06 zł
Skórka pomarańczy starta BIO 15g
7,76 zł