Mini muffinki z nadzieniem orzechowo-kakaowym bezglutenowe BIO 200g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Mini muffinki z nadzieniem orzechowo-kakaowym bezglutenowe BIO 200g
Składniki
JAJA* 23 %, olej słonecznikowy*, nadzienie z ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao* 17 % [ORZECHY LASKOWE* 8,5 %, cukier trzcinowy*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 2,4 %, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], cukier trzcinowy*, skrobia ziemniaczana*, mąka ryżowa*, miód*, syrop z tapioki*, syrop ryżowy*, skrobia kukurydziana*, mielone MIGDAŁY*, błonnik psyllium*, substancje spulchniające: węglany sodu, winiany potasu, błonnik akacjowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać orzechy.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
470kcal 1 961kJ |
Tłuszcz, w tym: | 27g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 3,1g |
Węglowodany, w tym: | 49g |
- cukry | 32g |
Błonnik | 5,1g |
Białko | 6g |
Sól | 1g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta
Francja
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
