Miso Hatcho na bazie soi BIO 300g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Miso Hatcho na bazie soi BIO 300g
Tradycyjna, delikatna pasta japońska, wyprodukowana została ze sfermentowanej soi. Można ją wykorzystać do przygotowania naprawdę wielu potraw. Zupa miso jest niezwykle smaczna i pożywna, a wystarczy ją przyrządzić na samej wodzie. Ponadto, przyprawia się nim także ryby, mięso, warzywa, tofu, a także różnego rodzaju sosy.
Składniki:
Soja* (64%), woda, sól morska (11%), mąka z prażonego jęczmienia* (0,8%), Koji (Aspergillus oryzae).
*składniki ekologiczne
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 204 kcal / 854 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 9,8 g |
- kwasy nasycone | 1,6 g |
Węglowodany, w tym: | 5,4 g |
- cukry | 2 g |
Błonnik | 8,2 g |
Białko | 23,6 g |
Sód | 4 g |
Informacja o alergenach:
Produkt zawiera gluten, jęczmień i soję.
Kraj pochodzenia:
Japonia
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Miso Shiro na bazie ryżu BIO 300g
44,99 zł

Wakame suszone BIO 25g
11,69 zł

Makaron z groszku świderki 250g
7,49 zł

Passata pomidorowa BIO 680g
9,96 zł

Bezglutenowe miękkie ciasteczko KETO kokos & orzech nerkowca 50g

Koper włoski (fenkuł) 50g
3,19 zł