Ocet ryżowy do sushi niesłodzony BIO 250ml
Opis
Ocet ryżowy do sushi niesłodzony BIO 250ml
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji .
Składniki:
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji
*certyfikowany składnik ekologiczny
Sposób przechowywania:
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
Sposób przygotowania:
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 3 kcal / 13 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany, w tym: | 0,4 g |
- cukry | 0 g |
Błonnik | 0 g |
Białko | 0,4 g |
Sól | 1 g |
Kraj pochodzenia składników:
Japonia
Kraj producenta:
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
dla Wegan
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Cukier waniliowy BIO 8g
2,09 zł
Erytrytol 1kg
19,69 zł
Ciecierzyca w puszce BIO 400g
9,29 zł
Woda Redox 240ml
5,29 zł
Kmin rzymski (kumin) mielony 30g
3,79 zł
Mąka ryżowa 1kg
12,59 zł
Mąka pszenna typ 0 BIO 1kg
12,49 zł
Klient sklepu
,Świetnie sprawdza się do zaprawy ryżu.