Papryka ostra liofilizowana bezglutenowa BIO 20g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Papryka ostra liofilizowana bezglutenowa BIO 20g
Liofilizowaną paprykę ostrą można wykorzystać do wszelkich dań kuchni meksykańskiej, chińskiej, włoskiej, RYB, drobiu czy mięs oraz ryżu i potraw z grilla.
Składniki
papryka ostra liofilizowana* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób użycia
Odpowiednią ilość pokruszyć czy rozetrzeć w moździerzu i dodać do potrawy, marynaty lub mieszanki przyprawowej.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
341kcal 1 433kJ |
Tłuszcz, w tym: | 6,3g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3g |
Węglowodany, w tym: | 74g |
- cukry | 36g |
Błonnik | 20g |
Białko | 7,6g |
Sól | 0,3g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym i zacienionym miejscu.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!