Pasta paprykowa z cukinią i bakłażanem bezglutenowa BIO 125g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Pasta paprykowa z cukinią i bakłażanem bezglutenowa BIO 125g
Składniki
pestki słonecznika*, olej słonecznikowy*, woda, koncentrat pomidorowy* 11 %, papryka* 11 %, sok z cytryny z koncentratu soku z cytryny*, koncentrat soku jabłkowego*, cukinia* 2 %, bakłażan* 2 %, sól kamienna, ocet jabłkowy*, czosnek*, bazylia* 0,5 %, oregano* 0,1 %, rozmaryn* 0,1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
319kcal 1 317kJ |
Tłuszcz, w tym: | 29g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8g |
Węglowodany, w tym: | 6,1g |
- cukry | 5,1g |
Błonnik | 0g |
Białko | 7g |
Sól | 1,5g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać z dala od ciepła i światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!