Pasta wegańska a'la pasztetowa bezglutenowa BIO 140g
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Pasta wegańska a'la pasztetowa bezglutenowa BIO 140g
Pasta do smarowania z bobu z majerankiem, z wędzoną nutą. Roślinny zamiennik pasztetowej. Idealny na kanapkę czy tostów.
Produkt pasteryzowany.
Składniki
woda, olej rzepakowy*, bób gotowany* 21 %, cebula*, grzyby suszone*, cebula prażona*, cukier buraczany*, sól wędzona (sól morska, dym wędzarniczy), sól kuchenna, białko rzepakowe*, majeranek* 0,3 %, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO*, czosnek*, syrop PSZENY bezglutenowy*, pieprz*, ziele angielskie*, gałka muszkatołowa*, imbir*, liść laurowy*, olej słonecznikowy*. (* certyfikowany składnik ekologiczny)
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
248kcal 1 027kJ |
Tłuszcz, w tym: | 21g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 2,1g |
Węglowodany, w tym: | 8,1g |
- cukry | 2,5g |
Błonnik | 2,6g |
Białko | 5,4g |
Sól | 1,3g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 - 8 stopni Celsjusza i spożyć w ciągu kilku dni.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Sylwia
,Bardzo smaczna.