Pasta zielone curry BIO 120g
Opis
Pasta zielone curry BIO 120g
Zielone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Zielony kolor zawdzięcza zielonemu chili.
Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa oraz mięso aby zrobić pyszne danie. Podawaj z ryżem lub chlebem naan. Możesz również, podsmażyć warzywa i tofu w woku, dodać makaron i mleczko kokosowe. Gotuj przez kilka minut, do uzyskania pożądanej gęstości potrawy.
Produkt pasteryzowany. Opakowanie zawiera 8 sugerowanych porcji produktu.
Składniki
papryka chili zielona* (45 %), trawa cytrynowa*, szalotka*, czosnek*, sól, nasiona kolendry*, galangal*, skórka z limonki kaffir*, kminek*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Tabela wartości odżywczych
| Wartość energetyczna w 100g produktu |
76kcal 317kJ |
| Tłuszcz, w tym: | 0,5g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1g |
| Węglowodany, w tym: | 9,7g |
| - cukry | 2,8g |
| Błonnik | 9,6g |
| Białko | 3,5g |
| Sól | 13,9g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 miesięcy.
Kraj producenta
Holandia
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również: