Pieczywko chrupkie z tapioką cebulowo-czosnkowe bez glutenu 120g
Opis
Pieczywko chrupkie z tapioką cebulowo-czosnkowe bez glutenu 120g
Pieczywko a’la maca to wyjątkowy wypiek stworzony z mieszanki mąk bezglutenowych. Dzięki swojej chrupiącej teksturze doskonale komponuje się z różnorodnymi potrawami, dodając im charakteru. Produkt jest pieczony z największą starannością w ściśle kontrolowanych warunkach, co gwarantuje jego niezmienną świeżość i najwyższą jakość.
Składniki
Skrobia z tapioki, mąka kukurydziana, mąka ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cebula w proszku, czosnek w proszku, cukier, sól.
Alergeny
Produkt może zawierać NASIONA SEZAMU i SOJĘ
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
389kcal 1 650kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0,9g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2g |
Węglowodany, w tym: | 83g |
- cukry | 4,2g |
Błonnik | 5,4g |
Białko | 9,1g |
Sól | 2,7g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Orzechy macadamia BIO 200g
39,09 zł

Pyłek kwiatowy BIO 110g
41,79 zł

Napój owsiany bez dodatku cukrów bezglutenowy BIO 1L