Pieczywo chrupkie ryżowo-kukurydziane bezglutenowe BIO 200g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Pieczywo chrupkie ryżowo-kukurydziane bezglutenowe BIO 200g
Składniki
mąka ryżowa* (50%), mąka kukurydziana* (49%), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1549 kJ / 365 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g;
Węglowodany: 80,1 g;
w tym cukry: 0,6 g;
Błonnik: 2,5 g;
Białko: 6,8 g;
Sól: 1 g
Informacja alergenna
Produkt może zawierać sezam i soję.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od działania promieni słonecznych.
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Bezglutenowy chleb tostowy 300g
17,59 zł

Bezglutenowe paluszki z solą 80g

Bezglutenowe ciastko miękkie z kokosem i migdałem 50g

KsyliCuksy miętowe 13g
5,29 zł
Anna K****k
,Dobre
Jola
,Bardzo dobre, zwłaszcza jako szybka przekąska.