Bezglutenowe chrupki z soczewicy proteinowe BIO 40g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Bezglutenowe chrupki z soczewicy proteinowe BIO 40g
Pakowano w atmosferze ochronnej. Wysoka zawartość białka. Niesmażone, niepieczone. Prażone gorącym powietrzem.
Składniki
mąka z soczewicy* 58%, skrobia z tapioki* 5%, mąka ziemniaczana* 21%, ryż* 6%, skrobia ziemniaczana* 4%, olej słonecznikowy* 4%, sól 2%, kurkuma* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać soję
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
337,7kcal 1 412,9kJ |
Tłuszcz, w tym: | 5g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,5g |
Węglowodany, w tym: | 53,2g |
- cukry | 4,6g |
Błonnik | 6,0g |
Białko | 17g |
Sól | 2g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
dla Wegan
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Lizak owocowy 6g
1,89 zł

Bezglutenowe miękkie ciasteczko Brownie 50g

Bezglutenowe paluszki solone BIO 45g