Chrupki ryżowe ze szpinakiem i porem bezglutenowe BIO 60g
Wysyłka w:
24 godziny
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Chrupki ryżowe ze szpinakiem i porem bezglutenowe BIO 60g
Składniki
ryż*, olej słonecznikowy*, szpinak* (1,8%), por* (1,5%), sól morska, cebula*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Opis
Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.
Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 419 kcal
Tłuszcz: 16,4 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 56,3 g
W tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 7,0 g
Sól: 1,1 g
Informacja alergenna
Może zawierać mleko (łącznie z laktozą) i orzechy ziemne
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opinie o produkcie (4)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Baton owocowy kakao & orzech 35g
3,59 zł
Jolanta
,Chrupki o bardzo intensywnym smaku.
Małgorzata S...
,smaczne i zdrowe polecam
Justyna R*****a
,świetny smak idealny na przekąskę bardzo dobre
Aneta B...
,Bardzo dobre w smaku