Cebula liofilizowana bezglutenowa BIO 20g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Cebula liofilizowana bezglutenowa BIO 20g
Liofilizowana cebula może być stosowana jako dodatek do sałatek, sosów, marynat, mięs, zapiekanek czy pasztetów.
Składniki
cebula liofilizowana* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób użycia
Odpowiednią ilość pokruszyć czy rozetrzeć w moździerzu i dodać do potrawy lub mieszanki przyprawowej.
Tabela wartości odżywczych
| Wartość energetyczna w 100g produktu |
335kcal 1 419kJ |
| Tłuszcz, w tym: | 0,6g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1g |
| Węglowodany, w tym: | 77g |
| - cukry | 31g |
| Błonnik | 9,1g |
| Białko | 9,7g |
| Sól | 0,05g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym i zacienionym miejscu.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!