Chleb z pełnego ziarnia bezglutenowy BIO 250g
Opis
Chleb z pełnego ziarnia bezglutenowy BIO 250g
Bezglutenowy chleb z ziaren, bez mleka, jajek oraz drożdży. Odpowiedni dla wegan. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Składniki:
woda, ziarna 31,8%* (słonecznik*, siemię lniane brązowe*, dynia*, siemię lniane żółte*, kasza jaglana*), płatki owsiane* (bezglutenowe) 22%, olej roślinny słonecznikowy*, regulator kwasowości: kwas jabłkowy*, błonnik z babki płesznik*, błonnik jabłkowy*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Tabela wartości odżywczych w 100g
Wartość energetyczna: 1544 kJ / 373 kcal
Tłuszcz: 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 16 g
w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 9,6 g
Białko: 10 g
Sól: 1,6 g
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Kraj producenta:
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!